МЕТОДИКА ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ З ОВОЛОДІННЯ АНГЛОМОВНОЮ ЛЕКСИЧНОЮ КОМПЕТЕНЦІЄЮ - Задорожна, І.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
На основі аналізу сучасних досліджень у статті обґрунтовано методику організації самостійної роботи майбутніх учителів з оволодіння англомовною лексичною компетенцією, яка передбачає виконання некомунікативних, умовно-комунікативних та комунікативних вправ з оволодіння лексичними знаннями, рецептивними та репродуктивними лексичними навичками.