МОЖЛИВОСТІ ВПЛИВУ СУЧАСНОЇ СІМ’Ї НА ЗМІЦНЕННЯ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ - Марушкевич, А.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті висвітлюються можливості впливу сучасної сім’ї на зміцнення здоров’я дітей та молоді, розкривається суть найсприйнятливіших напрямів забезпечення цього впливу.