ПЕДАГОГІЧНІ МЕТОДИ ЗАСТОСУВАННЯ ВОКАЛЬНИХ НАВИЧОК У ПІДГОТОВЦІ АКТОРА МУЗИЧНО-ДРАМАТИЧНОГО ТЕАТРУ - Гринь, Л.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стаття актуальна для розгляду у науковій сфері. Вона торкається як наукових, так і практичних аспектів. У статті розглядаються педагогічні методи застосування вокальних навичок. У ній наголошується про те, що прийоми образного впливу сприяють знаходженню необхідної вокальної установки під час формування голосу актора; подальший розвиток голосових можливостей залежить від методу навчання, в якому враховується вся складність процесу формування співочих навичок.