ПОТЕНЦІАЛ МЕТОДУ СASE-STUDY У ПРОГРАМАХ ЗІ СПРИЯННЯ ЗДОРОВ’Ю ДІТЕЙ І МОЛОДІ - Лях, Т.Л. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті автором здійснений аналіз сутності методу сase-study, можливостей його застосування в програмах зі сприяння здоров’ю дітей і молоді.