ЦІННІСНІ ОРІЄНТАЦІЇ В СИСТЕМІ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Овсяннікова, В.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядаються ціннісні орієнтації всистемі вищої освіти, яка на сучасному етапі свого розвитку зазнала істотних змін.