КРИТЕРІЇ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО ВИКОРИСТАННЯ КАЗКОТЕРАПІЇ ЯК ПРОФЕСІЙНОГО ІНСТРУМЕНТУ - Філь, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розкриті критерії готовності студентів спеціальності соціальна педагогіка до використання методу казкотерапії. Автор також дає визначення поняття «готовність до використання методу казкотерапії» та виділяє показники цієї готовності.