МЕТОД ПРОЄКТІВ У ДИЗАЙН-ОСВІТІ (НА ПРИКЛАДІ СТВОРЕННЯ КОЛЕКЦІЇ ОДЯГУ СТУДЕНТАМИ ХОРТИЦЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ) - Дерев’янко, Н. В.; Гостєва, А. В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2019)
У статті розглянуто практичний аспект методу проєктів як педагогічної технології на прикладі створення колекції жіночого літнього одягу за мотивами творчості Марії Примаченко. Описано процес створення групового дизайнерського проєкту студентами Хортицької національної академії, розкрито етапи роботи над проєктом. Досліджено ефективність методу проєктів з позиції професійної освіти загалом та дизайн-освіти зокрема.