ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ІНФОРМАТИКИ ДО НАВЧАННЯ ОСВІТНЬОЇ РОБОТОТЕХНІКИ ЗАСОБАМИ НЕФОРМАЛЬНОЇ ОСВІТИ - Струтинська, О. В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2019)
У статті проаналізовано засоби неформальної та інформальної освіти, які можна використовувати в процесі підготовки майбутніх учителів інформатики до навчання освітньої робототехніки в закладах середньої освіти. Обґрунтовано актуальність підготовки майбутніх учителів інформатики до навчання освітньої робототехніки; розглянуто важливість використання неформальної та інформальної освіти як засобу для підготовки майбутніх учителів в умовах неперервного навчання. У дослідженні охарактеризовано різні види неформального та інформального навчання, що рекомендуються для підготовки майбутніх учителів інформатики до навчання освітньої робототехніки.