ПРОБЛЕМИ ІНШОМОВНОЇ ПРОФЕСІЙНО ОРІЄНТОВАНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-АГРАРІЇВ - Піддубцева, О. І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2018)
У статті визначено місце іншомовної професійно орієнтованої підготовки майбутніх фахівців-аграріїв у системі вищої освіти. Охарактеризовані основні поняття “професійна підготовка майбутнього фахівця- аграрія”, “професія”, “підготовка”, “агроном”. Проаналізовано основні документи, що регламентують процес викладання дисципліни “Іноземна мова (за професійним спрямуванням)”.