МОДЕЛЮВАННЯ ОСВІТНІХ СИСТЕМ ЕКОНОМІЧНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ ТА РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА - Загородня, А. А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті аналізуються моделі освітніх систем економічної галузі України та Республіки Польща. Подається аналіз понять «освітнє середовище», «модель». Акцентується увага на особливостях економіки як обʼєкта моделювання. Розкриваються загальні вимоги до моделі майбутнього фахівця економічної галузі.