ОСОБЛИВОСТІ ДОСЛІДЖЕННЯ ВИВЧЕННЯ РІВНЯ ПСИХОЛОГІЧНОЇ АДАПТАЦІЇ МАЙБУТНІХ СУДНОВИХ ОФІЦЕРІВ ДО УМОВ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ ТА ДИСЦИПЛІН СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНОГО ЦИКЛУ (ЗА МЕТОДИКОЮ К. РОДЖЕРСА-Р. ДАЙМОНДА) - Бабишена, М.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2016)
У статті подаються особливості вивчення рівня психологічної адаптації майбутніх суднових офіцерів. Показана порівняльна характеристика до формувального етапу дослідження та після нього. Визначено роль психологічної адаптації у формуванні професійно значущих якостей майбутніх суднових офіцерів.