КРИТЕРІАЛЬНИЙ АПАРАТ РОЗВИТКУ ПРАВОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦІВ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ В ПІСЛЯДИПЛОМНІЙ ОСВІТІ - Харківський, В. С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2016)
У статті автором визначено критеріальний апарат розвитку правової компетентності фахівців медичної галузі в післядипломній освіті на основі аналізу науково-педагогічної літератури та опитування фахівців. Визначені кpитepiї розвитку правової компетентності фахівців медичної галузі у післядипломній освіті. Такі як: мотиваційно-рефлексивний; когнітивно-діяльнісний.