ПОРУШЕННЯ СЛУХУ І МОВЛЕННЯ ЯК ФАКТОРИ, ЩО ОБМЕЖУЮТЬ РОЗВИТОК ТА КОРЕКЦІЮ РУХОВОЇ ФУНКЦІЇ СЛАБОЧУЮЧИХ ШКОЛЯРІВ - Ляхова, І.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2002)
ПОРУШЕННЯ СЛУХУ І МОВЛЕННЯ ЯК ФАКТОРИ, ЩО ОБМЕЖУЮТЬ РОЗВИТОК ТА КОРЕКЦІЮ РУХОВОЇ ФУНКЦІЇ СЛАБОЧУЮЧИХ ШКОЛЯРІВ