ОРГАНІЗАЦІЯ ДИФЕРЕНЦІЙОВАНОЇ ПІДТРИМКИ ПІЗНАВАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТІВ ІНСТИТУТУ ПІДПРИЄМНИЦТВА У ВИВЧЕННІ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Тернавська, Л.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2002)
ОРГАНІЗАЦІЯ ДИФЕРЕНЦІЙОВАНОЇ ПІДТРИМКИ ПІЗНАВАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТІВ ІНСТИТУТУ ПІДПРИЄМНИЦТВА У ВИВЧЕННІ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ