КАЗКОТЕРАПІЯ ЯК НОВА ПЕДАГОГІЧНА ТЕХНОЛОГІЯ - Бурчик, О. В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті подається аналіз становлення та розвитку казкотерапії як нової педагогічної технології. Дослідження проводиться із застосуванням принципу історизму, враховуючи сучасний контекст використання цього поняття в педагогіці та психології.