ФОРМУЛЮВАННЯ ЦІЛЕЙ ВИВЧЕННЯ ТЕОРЕТИЧНОГО МАТЕРІАЛУ З МЕХАНІКИ В ПОГЛИБЛЕНОМУ КУРСІ ФІЗИКИ - Марченко, О.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті повідомляється про один з аспектів створення технології вивчення теоретичного матеріалу з механіки для класів фізико-математичного профілю, а саме — про розробку завдань, які б дозволили діагностично поставити цілі навчання.