ОСОБЛИВОСТІ ДУХОВНОГО РОЗВИТКУ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ ЗАСОБАМИ ІНТЕРПРЕТАЦІЇ ТВОРІВ МИСТЕЦТВА - Бутенко, Л.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
Стаття присвячена питанням формування духовності учнів старшого шкільного віку засобами інтерпретації художніх творів, зокрема педагогічним умовам, які сприятимуть ефективному здійсненню зазначеного впливу.