ЩОДО ПРОБЛЕМИ “ІНФОРМАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ” ТА “ІНФОРМАЦІЙНОЇ ГРАМОТНОСТІ” - Волкова, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
Стаття розкриває проблему “інформаційної культури” та “інформаційної грамотності” в умовах стрімкого розвитку інформатизації суспільства.