ДЕЯКІ АСПЕКТИ МОДУЛЬНОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ В УМОВАХ ВИЩОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ШКОЛИ - Карпенко, О.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Стаття розкриває проблемні питання щодо введення та апробування модульного навчання при підготовці соціальних працівників; виявлено та проаналізовано закономірності створення модульної системи на основі окремих теоретичних курсів; розкрито роль структуризації та структурно-логічних схем кожної дисципліни в комплексній підготовці соціального працівника.