ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ ВІДПОВІДАЛЬНОГО СТАВЛЕННЯ ДО БАТЬКІВСТВА - Лещенко, О.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
В статті автор розглядає питання батьківства і відповідальності в контексті підготовки молоді до виконання батьківських функцій. Значну увагу автор приділяє дослідженню складових відповідального ставлення до батьківства. Акцент у статті був зроблений на визначенні змісту основних компонентів відповідального ставлення до батьківства у молоді.