ЦІННІСНІ ОРІЄНТАЦІЇ СТУДЕНТІВ НА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ - Овсяннікова, В.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розглядаються результати дослідження з вивчення ціннісних орієнтацій студентів (на прикладі факультету СПП Запорізького національного університету) на здоровий спосіб життя.