ПРОФІЛАКТИКА НЕПРАВИЛЬНИХ УЖИВАНЬ МОРФОЛОГІЧНИХ ФОРМ СЛІВ І СЛОВОСПОЛУЧЕНЬ У ТВОРЧИХ РОБОТАХ УЧНІВ 9-11 КЛАСІВ - Єфименко, М.П.; Зайцева, О.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
Досліджено закономірності змін морфологічних форм слів і словосполучень. Визначено особливості вживання морфологічних форм слів і словосполучень у залежності від контексту.