ОСОБЛИВОСТІ ВИХОВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВИКЛАДАЧА У ВИЩИХ ТЕХНІЧНИХ ЗАКЛАДАХ - Д’ячков, М.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті розглядаються особливості виховної діяльністі викладача вищого технічного закладу, розглядаються чинники підвищення рівня підготовки фахівця.