ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ УМОВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСУРСНИХ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙНИХ ЦЕНТРІВ ДЛЯ СПЕЦІАЛІСТІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ - Троценко, Н. Є. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті автором виділено організаційні та методичні умови забезпечення діяльності ресурсних та консультаційних центрів для соціальних педагогів та соціальних працівників. Автором також аналізуються принципи діяльності ресурсних і консультаційних центрів та послуги, які вони надають.