АНАЛІЗ КРИТЕРІЇВ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ШКОЛАХ У КОНТЕКСТІ ПРЕДМЕТІВ ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНОГО ЦИКЛУ - Зінов’єва, Є.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті визначено та проаналізовано критерії результативності управління якістю освітнього процесу в школах у контексті предметів художньо-естетичного циклу. Охарактеризоване поняття „критерій”. Визначено показники та рівні ефективності навчання. Розглянуто об’єкти перевірки та оцінювання в процесі навчання мистецьких дисциплін.