МЕТОДИКА ПОБУДОВИ ІНДИВІДУАЛІЗОВАНОЇ ТРАЄКТОРІЇ НАВЧАННЯ ШКОЛЯРІВ - Савельєва, І.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Актуальність матеріалу, викладеного у статті, зумовлена інтересом до створення індивідуалізованих траєкторій навчання в умовах масового потоку тих, кого навчають. При стандартній класно-урочній системі навчання вчитель не орієнтується на те, що учень вже знає, а використання особистісно-орієнтованого навчання дозволяє надати кожному учню необхідні тільки йому навчальні елементи для вивчення. У статті описана методика побудови індивідуалізованої траєкторії при використанні системи дистанційного навчання, яка враховує вхідні знання кожного учня.