ОСОБЛИВОСТІ ІНДИВІДУАЛЬНОГО СТИЛЮ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ - Кравченя, А.О.; Харківська, А.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Особливості індивідуального стилю діяльності вчителя інформатики.