ІДЕЇ СУСПІЛЬНОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ (ДРУГА ПОЛОВИНА ХІХ СТОЛІТТЯ) - Василенко, О.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Ідеї суспільного виховання дітей дошкільного віку (друга половина ХІХ століття).