СИСТЕМА МЕТОДІВ ТА ФОРМ НАВЧАННЯ У ФОРМУВАННІ ВМІНЬ ВИРІШУВАТИ ПРОБЛЕМНІ СИТУАЦІЇ - Карпушина, М.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Система методів та форм навчання у формуванні вмінь вирішувати проблемні ситуації.