ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОБЛЕМИ АДАПТАЦІЇ СТУДЕНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ ДО НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ - Овсяннікова, В.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Дослідження проблеми адаптації студентів-першокурсників до навчання у вищій школі.