СИСТЕМА ПРИНЦИПІВ ВОКАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО АКТОРА МУЗИЧНО-ДРАМАТИЧНОГО ТЕАТРУ - Гринь, Л.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Система принципів вокальної підготовки майбутнього актора музично-драматичного театру.