ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ "ХМАРНИХ ОБЧИСЛЕНЬ" У ЗАГАЛЬНІЙ МЕТОДИЦІ ВИКЛАДАННЯ ФІЗИКИ В СЕРЕДНІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ - Сидоренков, Є.Є.; Олевська, Ю.Б. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Дослідження ефективності використання "хмарних обчислень" у загальній методиці викладання фізики в середній загальноосвітній школі.