СУТНІСТЬ, СТРУКТУРА ТА ЗМІСТ ГЕНДЕРНОЇ КУЛЬТУРИ СТУДЕНТІВ УНІВЕРСИТЕТУ - Васильченко, О.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Сутність, структура та зміст гендерної культури студентів університету.