ІГРОТЕРАПІЯ В СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНІЙ РОБОТІ З ДІТЬМИ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ - Літвін, К.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті вивчається ігротерапія як напрям професійної діяльності соціального педагога з дітьми дошкільного віку.