ДИДАКТИЧНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ СЛАЙД-ЛЕКЦІЇ, ПРИСВЯЧЕНОЇ МЕХАНІКО-ЕЛЕКТРОДИНАМІЧНІЙ АНАЛОГІЇ - Мінаєв, Ю.П.; Тихонська, Н.І.; Кенєва, І.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Механіко-електродинамічна аналогія використовується як мнемонічний засіб для запам’ятовування фізичних формул. Презентуються дидактичні матеріали для слайд-лекції.