ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНОГО ТЕСТУВАННЯ ДЛЯ ПЕРЕВІРКИ ЗНАНЬ З ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Домашенко, С.В.; Гнєздовський, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Описано можливості використання комп’ютерного тестування для перевірки знань студентів з курсу вищої математики. Розглянуто технологію розробки тестових завдань. Наведено приклади тестових завдань різних типів.