ІМІТАЦІЙНО-ІГРОВИЙ ПІДХІД ДО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ІНОЗЕМНІЙ МОВІ В УМОВАХ ПЕДУНІВЕРСИТЕТУ - Смолова, С.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті аналізується можливість використання імітаційно-ігрового підходу до навчання студентів іноземній мові в умовах університету. Розкривається його сутність, дидактичні можливості, форми, методи і умови реалізації у практиці вишів.