ЗНАЧЕННЯ СОЛЬНОГО СПІВУ В ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ ТЕАТРАЛЬНЕ МИСТЕЦТВО - Квєтков, М.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті висвітлюються й обґрунтовуються педагогічні умови значення сольного співу у професійній підготовці студентів спеціальності театральне мистецтво, а також методи постанови дихання студентів акторів у русі.