РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ДОСЛІДЖЕНЬ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ СІМ’ЯМ - Кириченко, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядається основні погляди сучасних вчених на форми та види соціально-педагогічної допомоги сім‘ям. Робиться акцент на найбільш ефективних у роботі соціального педагога.