ГЕНЕЗИС ПОНЯТТЯ “КОНФЛІКТ” У ПСИХОЛОГО - ПЕДАГОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ - Козич, І.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті аналізуються шляхи розвитку поняття ―конфлікт‖ у філософських, психолого – педагогічних дослідженнях.