РОЛЬОВА ГРА ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ - Сердюченко, Ю. О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2019)
Зміст статті полягає в дослідженні проблеми використання рольової гри як засобу формування іншомовної комунікативної компетенції студентів. Розглянуто науково-теоретичні та педагогічні підходи до означеної проблеми в різних аспектах багатьма вітчизняними та зарубіжними вченими. Рольові ігри визначено як один з основних засобів формування іншомовної комунікативної компетенції студентів. Висвітлено зміст рольової гри та обґрунтовано важливість її використання на заняттях з іноземної мови з метою формування комунікативних навичок студентів.