Оцінка ефективності програми розвитку креативної складової професійного мислення майбутніх маркетологів - Кучинова, Н. М. (Журнал сучасної психології, 2018)
У статті представлено оцінку ефективності програми розвитку креативної складової професійного мислення майбутніх маркетологів. Визначено основну мету програми (здійснення цілеспрямованого психолого-педагогічного впливу на розвиток креативної складової професійного мислення майбутніх маркетологів у процесі навчальної діяльності). Представлено основні компоненти розвивальної програми: теоретичний, практико- розвивальний, особистісно-креативний та емоційно-рефлексивний. Подано структуру програми розвитку креативної складової професійного мислення студентів-маркетологів та засоби її реалізації. Здійснено статистичний аналіз показників розвитку мотиваційного, когнітивно-дивергентного, комунікативного та емоційно-вольового компонентів за результатами формувального експерименту. Наведено дані, що свідчать про ефективність програми розвитку.